Syövästä parantunut koira sai unelmalahjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet koiranomistajat päätyvät lopettamaan koiransa, jos eläinlääkäri kertoo heille lemmikin sairastavan parantumatonta sairautta ja menehtyvän jonkin ajan kuluttua. Kaikki eivät kuitenkaan eläinlääkäreitä usko, vaan he uskovat enemmän oman lemmikin selviytymiseen. Ja joskus se myös onnistuu.

YouTube
YouTube

Taannoin Wallace-niminen koira sai eläinlääkäriltä tylyn diagnoosin, jonka perusteella koiran artioitiin elävän enää korkeintaan kolmen kuukauden ajan. Sen isäntä päätti kuitenkin vielä koiransa kemoterapiaan, jossa syöpä sai lopulta kyytiä.

Seitsemän kuukautta diagnoosin jälkeen koira oli selvinnyt sairaudestaan ja vietti näyttävästi 11-vuotissynttäreitä. Koira sai nimittäin suuren määrän lahjoja, joita sen tarinaa Facebookissa seuranneet olivat sille lähettäneet.