Tosielämän Fruit Ninja ihmetyttää – älä kokeile tätä kotona

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Baarimikkoina työskentelevät henkilöt välillä esittelevät taitojaan esimerkiksi heittelemällä pulloja ilmaan. Näillä tempuilla saakin helposti tehtyä vaikutuksen vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Nyt eräs mies on esitellyt tempun, jolla varmasti saisi tehtyä vaikutuksen juomien valmistamisen yhteydessä.

YouTube
YouTube

YouTube-videolla mies näyttää, miten upealla tavalla sitruunoita voi halkaista. Sitruuna on oleellinen osa useita erilaisia juomia, eli tällä taidolla kenestä tahansa voi kehkeytyä taiteileva baarimikko. Mies nimittäin halkoo sitruunat ilmassa.

Tempussa on kuitenkin myös riskinsä. Moni onkin kommentoinut Ben P.:n julkaiseman videon yhteyteen, että on ihme, että videon miehellä on edelleen kaikki sormensa tallensa. Suoritusta kannattanee siis harjoitella jonkin verran ennen yleisön edessä esiintymistä.