Koira osallistui oopperalaulantaan – yllätti taidoillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubeen on ladattu useita videoita, joilla nähdään omistajiensa kanssa laulelevia koiria. Karvatassut intoutuvat yleensä ulvomaan soittimen tai korkeakulkuisen laulun tahdissa. Nyt eräs koiraystävä on haltioitunut oopperasta niin paljon, että päätti kokeilla sitä itsekin.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään House of Cards -televisiosarjaa intensiivisesti tuijottava Bowie-niminen koira. Sarjassa on parhaillaan menossa kovaääninen oopperakohtaus ja tämäkös yllyttää myös Bowien availemaan äänijänteitään. Koira osallistuu täysin rinnoin laulantaan ja sen omistaja kuvaa videota naureskellen.

Elina Karjalaisen luoma satukarhu Uppo-Nalle seikkailee tarinoissa löytäjänsä Reetan ja perheessä asuvan Laulavan Lintukoiran kanssa. Monille on jäänyt saduista mieleen hauskan koiran hoilottamat laulunpätkät, joissa ei ole yleensä päätä eikä häntää. Lemmikkieläimet saattavat lauleskella sydämensä kyllyydestä jopa säestyksen mukana.