Summer Upissa juhli 30 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

12. Summer Up toi kesän mukanaan, kun pitkään jatkuneiden sateiden jälkeen kuluvana viikonloppuna järjestetylle festivaalille Lahden Mukkulan rantaan saapui kahden päivän aikana auringon lisäksi lähes 30.000 festivaalikävijää. Perjantaina juhlimassa oli noin 12.000 ja lauantaina noin 15.000 urbaanin musiikin ystävää.

– Summer Up ei ole perusfestari, vaan Suomen suurimmat hiphop -bileet. En usko, että missään muussa tapahtumassa suurin osa väestä bailaa näin loppuun asti, toteaa festivaalijohtaja Martin Mustonen.

Suuresta väkimäärästä huolimatta Summer Up vietettiin jälleen hyvässä tunnelmassa ja yhteishengessä ilman pahempia järjestyshäiriöitä. Hyvän sään lisäksi Suomen suurimmalla urbaanin musiikin festivaalilla nautittiin yli 60 esiintyjästä ulkomaalaisvahvistusten Sean Paulin ja Tinie Tempahin kera. Päätöspäivän pääesiintyjä oli Cheek. Vuoden 2015 Summer Up järjestetään taas heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 3. – 4. heinäkuuta.