Kohukomedienne raivostui CNN-haastattelussa – poistui kesken suoran lähetyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Julkkisnaisten kehäraakki tunnetaan pilalle leikeltyjen kasvojensa lisäksi myös töykeän ylimielisestä käytöksestään ja muiden haukkumisesta. Nyt siitä on saatu taas malliesimerkki.

YouTube
YouTube

Rivers oli markkinoimassa uutta kirjaansa maailman suurimman uutistoimiston, CNN:n, suorassa lähetyksessä. Toimittaja otti puheeksi muun muassa turkiksen, joka Riversillä on yllään kirjan kansikuvassa. Veteraani ei pitänyt kysymyksistä, joten raivostunut nainen katsoi parhaaksi poistua paikalta kesken suoran haastattelun. Taannoin Rivers itse haukkui Barack Obamaa ”homoksi” ja presidentin vaimoa ”homssuiseksi”. Rivers ei itse sen sijaan kestä lainkaan kritiikkiä.

81-vuotiaalla Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.