Toisessa maailmansodassa menehtyneen sotilaan kamera löytyi – vielä filmi vielä tallella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen sotilas Louis J. Archambeau oli Toisessa maailmansodassa piilossa maahan rakennetussa kuopassa, kun kuolema kohtasi hänet yllättäen. Mies ja hänen omaisuutensa jäivät kuoppaan, jota ei löydetty ennen kuin Yhdysvaltojen armeijan kapteeni Mark D. Anderson ja historioitsija Jean Muller osuivat etsinnöissään samalle paikalle.

Miehet löysivät metallinpaljastimella paikan, josta he kaivoivat esiin Archambeaun tavaroita, joiden joukossa oli myös hänen mukaanaan ollut kamera. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että kamerassa oli vielä filmi tallessa ja että se ei ollut pilaantunut vietettyään 70 vuoden ajan maan uumenissa. Nyt Archambeaun ikuistamat valokuvat on kehitetty ja julkaistu.

Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau
Louis J. Archambeau