Kohutähti James Francon tempauksista dokumenttielokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä James Franco on ollut viime aikoina otsikoissa aivan muissa merkeissä kuin päivätyönsä ansiosta. Mies on muun muassa lähetellyt alastonkuvia sosiaaliseen mediaan, flirttaillut 17-vuotiaan faninsa kanssa Instagramissa ja myöntänyt pelehtineensä aikoinaan Lindsay Lohanin kanssa.

Nyt värikkäänä persoonana tunnetun James Francon edesottamuksista on tekeillä jopa dokumenttielokuva. Ohjaaja Lisa Vangellow on seurannut Francon touhuja kameran kanssa jo viime kesäkuusta lähtien. Myös muun muassa tähden hyvä ystävä Seth Rogen tulee näyttäytymään elokuvassa, joka on The Wrap -sivuston mukaan parhaillaan leikkausvaiheessa.

James Franco järjesti taannoin myös muun muassa taidenäyttelyn, jossa nähtiin kuvia hänen alastomasta ystävästään Seth Rogenista. Näyttelyn kuvat olivat homofanien tekemiä, ja niitä oli katsottavissa sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.