Koira hylättiin tylysti festareille – supertähti ilmoitti antavansa sille kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kantrilaulajiin kuuluva povipommi Dolly Parton on kiertänyt keikkalavoja vuosikymmenten ajan. Kantrimusiikin kuningatar on myös superjulkkis Miley Cyrusin kummitäti. Hän on ollut 48 vuotta naimisissa aviomiehensä Carl Thomas Deanin kanssa. Silti hän nukkuu yöt meikattuna – varmuuden vuoksi.

Splash
Splash

Nyt Parton on tullut hätiin, kun Glastonburyn jättifestareilta löytyi sinne hylätty koira, joka vietiin paikalliseen koirahoitolaan. Lemmikille ei ilmaantunut omistajaa, jota etsitään edelleen. Mikäli koiralle ei löydy kotia, on Dolly Parton halukas ottamaan sen omaan kotiinsa, kunhan se saadaan lennätettyä Yhdysvaltoihin. Jo nyt koira on saanut nimekseen Dolly. Parton oli yksi festivaalin pääesiintyjistä.

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Dolly Parton on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja kirjailijana. Hän on levyttänyt yli 3.000 kappaletta, joista tunnetuimmat ovat Jolenen lisäksi muun muassa I Will Always Love You ja My Tennessee Mountain Home. Tähden albumeita on myyty kansainvälisesti noin 180 miljoonaa kappaletta.