Kesämökki Paris Hiltonin tyyliin – vuokra 65 000 dollaria kuukaudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa, ja on siitä lähtien lukeutunut tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin. Kohutähti on onnistunut luomaan oman imperiumin lanseeraamalla nimeään kantavia tuotemerkkejään. Nyt Paris on muuttanut kesäksi asumaan Malibun rannalle.

Paris Hilton on vuokrannut neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen asunnon maineikkaalta rannalta, mutta kovin halvaksi se ei tule. Vuokrahinta on nimittäin hulppeat 65.000 dollaria kuukaudessa.

Paris Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.