Räppäri rengasti Kardashianin – seurustellut vasta muutaman kuukauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodokas Khloe Kardashian on viettänyt aikaansa Lamar Odomista eroamisen jälkeen räppäri French Montanan kanssa, ja tämä on herättänyt runsaasti ihmettelyä inaisen ystävien ja sukulaisten keskuudessa. Osa on epäillyt Frenchin havittelevan Khloen avulla kuuluisuutta uralleen.

Vaikka pari ei ole tapaillut kuin muutaman kuukauden ajan, on French Montana muistanut kurvikasta Kardashiania hänen 30-vuotisjuhlapäivänään. Ensin räppäri osti naiselleen lahjaksi valkoisen Jeep-auton, ja sen jälkeen hän kiikutti daaminsa kultasepänliikkeeseen. Nyt Khloen sormessa kimaltelee kultainen kymmenen karaatin timanttisormus. Omituisen asiasta tekee se, että Khloe on vielä RadarOnlinen mukaan virallisesti naimisissa pettäjämies Lamar Odomin kanssa. Sitä ei tiedetä, onko kyseessä pelkkä lahja vai rohkeat kihlat.

Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Hän jätti koripallotähtimiehensä Lamar Odomin tämän naisseikkailujen ja päihdeongelman takia. Pari oli yhdessä neljä vuotta ja Khloe aluksi kiisti kaikki aviomieheensä koskevat väitteet jyrkästi. Khloe nousi julkisuuteen Kim-siskonsa vanavedessä.