Britney Spearsin muokkaamaton lauluraita julkisuuteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulaja Britney Spears aloitti viime vuonna kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa, ja ainakin tähän asti tähden esiintymiset ovat vetäneet hyvin yleisöä paikalle. Laulajatar on tietenkin nähty lavalla hyvinkin niukoissa asukokonaisuuksissa. Nyt neitokainen on joutunut myrskyn silmään.

PÄIVITYS: Video on ikävä kyllä poistettu jutun julkaisemisen jälkeen.

Internetissä leviää ääninauhoite, jolla väitetään kuultavan muokkaamaton versio Spearsin Alien-kappaleesta. Versio ei anna kovinkaan kehuttavaa vaikutelmaa tähden laulutaidoista. Kappaleen tuottanut William Orbit on kertonut, että kyseessä on vain naisen lämmittelyversio, Huffington Post uutisoi.

Orbit kertoo, että lämmittelyissä parhaastakin laulajasta voi lähteä erikoisia ääniä. Vuodetusta kappaleesta ei siis miehen mukaan ole äänenmuokkasohjelmilla louhittu lopullista Britney Jean -levylle päätynyttä kappaletta. Liikkeellä on myös spekulaatioita siitä, onko vuodettua nauhaa muokattu digitaalisesti kuulostamaan huonommalta, vai onko kyseessä todella Britneyn luonnollinen ääni.

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli on jatkunut myös viime vuonna julkaistulla Work Bitch -videolla. Tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla. Hän sanoi, että seksikissana oleminen on vain osa työtä.