Justin Bieberille vankeustuomio ja 60 000 euron korvaukset – munat tulivat kalliiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa Justin Bieberin aiheuttaman polemiikin Calabasasin alueella Los Angelesissa. Kärhämä naapurien välillä äityi lopulta niin suureksi, että parikymppinen poppari muutti pois ja myi kartanonsa. Justin Bieber joutui alkuvuodesta ongelmiin etenkin yhden ja tietyn naapurin kanssa, ja teinityttöjen idoli heitteli kananmunia naapurin talon seiniin.

Nyt Justin Bieber on saanut tempauksestaan tuomion. Nuori mies on tuomittu munien heittelemisestä kahden vuoden ehdonalaiseen vankeuteen, ja lisäksi hän joutuu osallistumaan vihanhallintakursseille 12 viikon ajan. Hänen on myös maksettava munauhrille korvauksia yhteensä 59.500 euroa vahinkojen kattamiseksi. Justin Bieber osallistuu myös julkisia rakennuksia puhdistavaan yhdyskuntapalveluun.

Justin Bieber myi luksusalueella sijainneen kartanonsa Khloe Kardashianille. Hän asuu tätä nykyä kerrostaloasunnossa Beverly Hillsissä, mutta elo uudessa asunnossa ei ole alkanut sen rauhallisemmin. Justin Bieberin kotiin on soitettu jo kolme kertaa poliisit ensimmäisen asuinkuukauden aikana metelöinnin ja marihuanan hajun vuoksi.