Megan Fox liittyi Instagramiin – mutta odottamattomalla nimimerkillä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotiäitinä perheonneaan vaaliva kaunotar Megan Fox kertoi äskettäin, että on valmis työskentelemään vain kotinsa lähellä ja noin 10–20 päivänä vuodessa, jotta hän ei joutuisi olemaan pitkiä aikoja pois lastensa luota. Seksisymbolina tunnetun näyttelijättären Megan Foxin ja Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Brian Austin Greenin perhe kasvoi helmikuussa toisella pojalla.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä pelkästään perheen parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Silti 28-vuotias nainen on nyt liittynyt kaikkien suosimaan Instagramiin the_native_tiger -nimimerkillä. Hän julkaisi itsestään ensitöikseen meikittömän selfien.

Lisäksi nainen kuvailee itseään hyvin spirituaaliseksi profiilissaan. Instagram ei ole vielä vahvistanut profiilin aitoutta, mutta monet mediat ovat ennättäneet julkaisemaan selfien sivuillaan aitona ja näyttelijän ottamana. Megan Fox teki tänä vuonna paluun valkokankaalle Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa. Helmikuussa syntynyt lapsi sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Pariskunnalla on jo entuudestaan 1,5-vuotias poika Noah.