Realitysarja kuohuttaa: Tuntemattomat keskenään naimisiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realitysarjoista löytyy tunnetusti jokaiselle jotakin. Monessa realitysarjassa ollaan vuosien varrella siirrytty yhä vain hurjempien tempauksien järjestämiseen katsojien houkuttelemiseksi. Nyt eräs uusi realitysarja on herättänyt hämmästystä.

Kyseessä on Yhdysvalloissa kuvattu Love at First Sight. Ohjelmassa toisilleen täysin tuntemattomat ihmiset menevät toistensa kanssa naimisiin, Daily Mail uutisoi. Realitysarja on palkannut ryhmän asiantuntijoita etsimään sinkuille juuri heille sopivat puolisot.

Seksologi, psykologi, spiritisti ja sosiologi päättävät ketkä menevät keskenään naimisiin. Häiden jälkeen parin elämää seurataan ohjelmassa. Ohjelmaa on kuvailtu äärimmäiseksi sosiaaliseksi kokeiluksi. Yhdessä sarjan jaksossa nähdäänkin nainen, joka purskahtaa alttarille kävellessään itkuun kun hänelle valitun sulhasen ulkomuoto ei olekaan häntä miellyttävä.