Ihmis-Barbie sai haastajan luomutytöstä – nukkemainen näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen Valeria Lukyonova on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muovinukkea muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Nainen on kuitenkin tiettävästi turvautunut kauneusleikkauksiin ulkonäkönsä saavuttamiseksi. Nyt hän on saanut kilpailijan kotimaansa naisesta Alina Kovalevskayasta.

Facebook
Facebook

Valerian kanssa samanikäinen Alina on omien sanojensa mukaan täysin luomu, eikä ole turvautunut kauneusleikkauksiin. Hänellä on erittäin nukkemaiset kasvonpiirteet ja metrin pitkät punertavat hiukset. Hän opiskelee psykologiaa ja sosiaalityötä kotikaupunkinsa Odessan yliopistossa, ja on julkaissut ahkerasti kuviaan Facebookiin.

Valeria Lukyanovan ja Alina Kovalevskayan kaltaiset naiset herättävät runsaasti mielipiteitä tavallisten ihmisten keskuudessa. Ukrainalainen Lukyonova on tullut suurelle yleisölle tutuksi muovisen Barbie-nuken elävänä kaksoisolentona. Neitokainen ilmoitti taannoin siirtyvänsä valoravintoon. Hänen mukaansa ihmiset tarvitsevat ravinnokseen ruoan sijaan ainoastaan valoa ja ilmaa, eli samaa kuin kasvit.