Potter-tähti Daniel Radcliffe vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussutta Daniel Radcliffeä ei nähdä sosiaalisessa mediassa, sillä hän yrittää suojella yksityiselämäänsä mahdollisimman tarkasti. Nyt miljonäärinäyttelijä on kertonut julkisesti hakeutuvansa vieroitushoitoon erään tappavan pahan tapansa vuoksi.

Salaperäinen Radcliffe on aiemmin kärsinyt muun muassa alkoholismista, jonka hän selätti onnistuneesti vieroitushoidon avulla. Nyt 24-vuotias mies on hakeutumassa hoitojaksolle, jossa keskitytään tupakoimisen lopettamiseen. Hoitokeinoina käytetään muun muassa keskustelemista, stressinhallinnan opettelemista, yrteillä hoitamista ja vieroitusoireiden minimoimista. Näyttelijä polttaa noin 20 savuketta päivittäin, ja hän on muutenkin taipuvainen erilaisiin riippuvuuksiin, Daily Star uutisoi.

Daniel Radcliffe kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin Harry Potterin roolin karistaakseen, ja unelmissa siintää agenttiseikkailujen roiston hahmo. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.