Jennifer Anistonin mies on entinen roskisdyykkari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulutusjuhlan ylläpitämä yhteiskunta heittää päivittäin roskikseen tonneittain käyttökelpoista ruokaa ja tavaraa. Roskisten kaiveleminen, eli dyykkaaminen, ei välttämättä ole vain köyhien ja kodittomien puuhaa – osa ihmisistä hyödyntää muiden jätteitä ekologisen ajattelutavan nimissä.

Häitään vastikään eteenpäin siirtäneet Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat olleet kihloissa pian kaksi vuotta. Justin Theroux ei ole kuitenkaan viettänyt Hollywoodin glam-huuruista elämää aina, ja mies on jopa joutunut hankkimaan ruokansa roska-astioista kaivelemalla. Details-lehden mukaan mies oli vielä 1990-luvun lopulla köyhä näyttelijä.

– Dyykkasin roskia. Se kuulostaa monen mielestä paljon ällöttävämmältä kuin on. Ihmisistä ymmärtää huomattavasti enemmän, kun tarkastelee heidän pois heittämiään roskia. Löysin paljon hyvää tavaraa roskiksista tuolloin, Justin nyökkää.

Jennifer Anistonin tuleva 42-vuotias aviomies on tullut tutuksi muun muassa David Lynchin ohjaamista mestariteoksista Mulholland Drive ja Inland Empire. Lisäksi hän on näytellyt Alias, Ally McBeal, Sinkkuelämää ja Mullan alla -televisiosarjoissa.