Naisen hämmästyttävä kokeilu – syö kuukauden pelkkää lemmikkiruokaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lemmikkiruoasta tehdään mahdollisimman ravinteikasta lemmikkien hyvinvoinnin takaamiseksi. Vaikka ruokien tuleekin täyttää tietyt ravintovaatimukset, ei lemmikeille tehdyn ruoan syömistä voi verrata ihmisille tarkoitetun ruoan syömiseen. Eräs amerikkalaisnainen on nyt päättänyt haastaa tämän teorian.

Lemmikkieläinten tarvikkeita myyvää kauppaa pyörittävä Dorothy Hunter aikoo syödä kuukauden ajan ainoastaan kissoille ja koirille tarkoitettua ruokaa. Nainen sai erikoisen ideansa täyttäessään kauppansa hyllyjä ja maistaessaan nälissään myymiänsä tuotteita. Hunterin mukaan lemmikkiruoka on oikein hyvää, Huffington Post kertoo.

Nainen on saanut kokeiluunsa mukaan myös työntekijänsä Amanda Kempfin, joka syöttää lemmikkiruokaa myös lapsilleen. Hänen mukaansa lapset rakastavat erityisesti koiranruokaa. Vaikka kokeilijat vakuuttavat heidän syömänsä ruoan olevan hyvää ja ravinteikasta, on ravintoterapeutti Madelyn Fernstrom kommentoinut today.com-sivustolle, että lemmikkiruoan syöminen ei ole pidemmän päälle hyvä idea.