Rihannan rivo sylitanssi yllätti fanin – jokaisen miehen märkä päiväuni?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuna viihtyvä Rihanna keskittyy nykyisin musiikin ohella ulkoisten avujensa esittelemiseen sosiaalisessa mediassa. Naisen nännejä on saatu ihailla jo useissa otoksissa, ja nyt eräs fani pääsi niitä lähemmäs kuin pystyi koskaan edes kuvittelemaan.

Monien Rihanna-fanien unelmien täyttymys olisi kaiketi naisen kanssa kahden kesken vietetty intiimi hetki. Brabadosilta kotoisin olevan laulajakaunottaren ulkonäkö hivelee sekä nais- että miesihailijoiden silmiä. Nyt yksi fani pääsi Rihannan alle niin rivoon sylitanssiin, että miehellä oli varmasti pidättelemistä itsessään.

Silmälasipäinen mies oli Rihannan alla laulajan keinuttaessa lanteitaan seksikkäästi konserttilavalla. Erittäin eroottissävyinen ohjelmanumero ei ole kaukana herrasmiesklubien vastaavanlaisesta show’sta. Moni mieltääkin musiikkibisneksen nykyisin hieman liian rohkeaksi ja seksistiseksi – vaikkakin onhan Rihannan kaltaisia pakkauksia ilo katsella.