Naisten päiväunen suosio romahti – uutuuslevystä raju floppi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Massapopin prinssi Robin Thicke nousi kertaheitolla otsikoihin esiinnyttyään roisisti Miley Cyrusin kanssa MTV:n musiikkigaalan lavalla. Hänen läpimurtohittinsä on ollut yksi viime aikojen suurimmista, mutta nyt mies näyttää jäävän yhden hitin ihmeeksi.

Jyrkästä alamäestä kertoo esimerkiksi se, että Robin Thicken ex-vaimonsa Paulan nimeä kantavaa albumia on myyty ennätysvähän. Australiassa levy kulkeutui avausviikolla ainoastaan 54 asiakkaan ostoskoriin. Australiassa on lähes 23 miljoonaa asukasta. Britanniassa albumi myi samassa ajassa 530 kappaletta. Tällä mittarilla Thickeä ei voi hyvällä tahdollakaan pitää suosittuna.

Robin Thicke erosi hiljattain näyttelijävaimostaan Paula Pattonista pettämiskohun seurauksena. Laulajan kerrottiin jo aiemmin anelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta, ja otsikoissa on useasti paljastettu miehen turvautuneen äärimmäisiin keinoihin exänsä takaisin saamiseksi. Viimeisin levy lienee pohjanoteeraus naisen takaisin vonkumisessa.