Selena Gomezilla silikonit? Kuva paljasti muhkeammat rinnat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa Justin Bieberin mielitiettynä – ties kuinka monetta kertaa. Moni aikuisikään ehtinyt nainen on pohtinut, kuinka hyvää teinityttöjen idolin tapaileminen tekee nuoren tähden itsetunnolle, etenkin kun suhteen tulevaisuus on takuulla vaakalaudalla.

Soutaamista ja huopaamista Justin Bieberin kanssa harjoittava nappisilmäinen neitokainen on ilmeisesti täyttänyt rintavarustustaan plastiikkakirurgin veitsen alla. Ainakin E! Onlinen julkaisema Twitter-kuva esittelee hyvin pallomaiset rinnat laulajalintusella. Lisäksi Selena on unohtanut rintaliivit kotiin ja nännit paistavat mustasta topista auttamattomasti läpi.

Selena ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille. Silti hän palasi raikulipoika Justin Bieberin kainaloon.