Fani kävi Selena Gomezin kimppuun – kauhun hetket kuvattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa Justin Bieberin mielitiettynä, kun heidän on-off -suhteensa on vuoroin jatkunut ja taas päättynyt. Viime viikolla Selenan epäiltiin ottaneen silikonirinnat, sillä hänen muotonsa kasvoivat lyhyessä ajassa selvästi.

Nyt Selena on kuvattu saapumassa hotelliinsa New Yorkissa. Hotellin ulkopuolella syntyi kuitenkin yllättävä vaaratilanne, kun sekava ja aggressiivinen fani kävi kaunottaren kimppuun aivan hotellin ulko-oven edessä. Tilanne tallentui paparazzikuviin, mutta Selena selvisi onneksi vammoitta.

Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille. Silti hän palasi raikulipoika Justin Bieberin kainaloon.