Teiniäiti julkaisi seksilelusarjan – ja teki sen näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham oli mahdollisesti vuoden 2013 tunnetuin julkkistyrkky. Alun perin MTV:n Teiniäidit-sarjan kautta julkisuuteen ponnahtanut neitokainen teki seksivideon, jonka ansiosta hänen tilinsä kasvoi miljoonasumman verran. Sittemmin hän kertoi julkaisevansa seksikirjan ja -tuotesarjan.

Seksivideolla julkisuudessa viime aikoina paistatellut Farrah on nyt ollut näyttävästi mukana lanseeraamasa seksileluja. Realityjulkkis poseerasi tapahtuman punaisella matolla asianmukaisesti erittäin vähissä vaatteissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

22-vuotias Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla. Farrah Abraham kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman ja sittemmin hänestä on tehty myös seksinukke. Nainen tunnetaan myös lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioista, joihin hän on käyttänyt yli 30.000 dollaria.