Mies tilasi uuden laturin – et usko silmiäsi mitä DHL kantoi ovelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauppa on siirtymässä yhä nopeammin kivijalkamyymälöistä verkkoon, kun nettikauppa kasvaa parhaillaan valtavalla nopeudella. Tuotteet toimittaa kotiin yhä useammin etanapostin sijaan jokin lähettipalveluista, ja usein niiden palvelukonseptit vastaavat myös tuotteiden paketoinnista.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään mielenkiintoinen video siitä mitä tapahtui, kun mies tilasi verkkokaupasta laturin. Pienen laatikon sijaan DHL-lähettipalvelu kantoi ovelle suurikokoisen siniseen muoviin käärityn pahvilaatikon, jonka sisällä oli toinen pahvilaatikko. Miesten kuvaamalla videolla nähdään miten absurdisti laturi oli pakattu. Kenties kyseessä oli joko verkkokaupan tai lähettiyrityksen työntekijän käytännön pilasta.