Gemma Atkinson verhosi kurvinsa märkään t-paitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. 28-vuotias tähti on myös nähty lukuisissa rohkeissakin kuvissa, sillä hän ryhtyi taannoin fitness-malliksi.

Parhaillaan Gemma viettää lomaansa Indonesian Balilla, jossa hänet kuvattiin eilen pulikoimassa rantavedessä. Kaunotar suojautui paahtavalta auringolta pukemalla t-paidan ylleen. Märkä paita ei peittänyt juurikaan fitness-kaunottaren muotoja, mutta UV-säteilyltä se toi hieman suojaa.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.