Jessica Alba paljasti huikean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvan Nancy Callahanin strippariroolistaan. Hän tekee paluun valkokankaalla samaiseen rooliin Sin City: Kaiken takana on nainen -elokuvassa, joka saa Suomessa ensi-iltansa 22. elokuuta.

Jessica Alba on valittu lukuisia kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, ja nyt hänet on kuvattu pitkästä aikaa esittelemässä upeaa bikinivartaloaan rannalla. Parhaillaan Jessica viettää rantalomaa Meksikossa yhdessä tyttärensä Honorin kanssa. Äiti ja tytär ikuistettiin snorklaamassa rantavedessä.

33-vuotias Jessica nähtiin äskettäin Iso-Britannian GQ-lehden kannessa uimapuvussa ja pidellen surffilautaa selkänsä takana. Jessica Alban Sin City: Kaiken takana on nainen on noir-henkinen Frank Millerin sarjakuviin perustuva toimintaelokuva, jossa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.