Emmy Rossum huippukunnossa – ikuistettiin kirmaamassa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emmy Rossum tunnetaan viihdealalla parhaiten näyttelijättärenä, mutta neidolla on myös lumoavan kaunis ääni. Tähden tunnetuin elokuva on tähän mennessä vuoden 2004 The Day After Tomorrow. Nainen muistetaan myös Oopperan kummitus, Poseidon ja Lumoava kirous -elokuvista.

Äskettäin Emmy nähtiin Complex-lehden kannessa nahkaisissa liiveissä, punatuissa huulissa ja antavassa asussaan. Nyt Emmy on kuvattu Los Angelesissa Shameless-kuvauksissa, jossa hän kirmaili lenkkiasuisena pitkin kuvauspaikkaa.

Emmanuelle ”Emmy” Rossum on laulanut seitsemänvuotiaasta asti New Yorkin Metropolitan Operassa. Neito ryhtyi myöhemmin näyttelijättäreksi hyvällä menestyksellä. 27-vuotias kaunotar on julkaissut kaksi popalbumia, joiden nimet ovat Inside Out ja Sentimental Journey. Moni ei välttämättä tiedä, että Rossumilla on keliakia, eikä hän siedä ruoassaan gluteenia.