Kim Kardashian odottaville äideille: ”Pysykää kotona!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama kuukausi sitten vihille astunut yksivuotiaan North-tyttären äiti Kim Kardashian on tänä päivänä upea ilmestys. Vasta vuosi sitten koko maailma kohisi runsaasti raskauskiloja kerryttäneen naisen ulkoäöstä. Nyt huomattavasti kapeauumaisempana toista lasta suunnitteleva Kardashian on antanut kummallisia ohjeita vauvamasun kanssa eläville naisille.

Elle-lehden haastattelussa piipahtanut Kardashian on avoimesti myöntänyt raskausaikansa olleen helvettiä. Kun toimittaja kysyi myös oman vaatemalliston luoneelta Kimiltä pukeutumisvinkkejä odottaville äideille, yllätti naisen vastaus jopa hänen oman Khloe-siskonsa.

– Suosittelen piiloutumista ja unohtamaan raskausajan tyylin. Mikäli vain pystyy siihen, niin kannattaa pysyä aina kotona ja kääriytyä suureen vilttiin, 33-vuotias peppukuningatar latasi.

Kim myönsi lihavuuspuheiden satuttaneen häntä, koska hän oli raskaana. Hän on yrittänyt elää huomattavasti yksityisempää elämään vihapuheiden jälkeen. Kim Kardashian synnytti esikoisensa Kanye Westin kanssa vuosi sitten.