Mummeli hoiteli ryöstäjän – heitti oluen kasipakkauksella päähän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ryöstön kohteeksi joutuvat yleensä pienet lähikaupat tai kioskit, jotka sijaitsevat kaupunkilähiöissä ja ovat iltamyöhään auki. Ryöstäjät hiippailevat yleensä paikalle silloin, kun paikalla on vain yksi myyjä. Saaliit jäävät lähes aina todella pieniksi ja korkeintaan muutamien satasien arvoisiksi.

Nyt Yhdysvalloista kantautuu hurjia uutisia Oklahoma Cityssä tapahtuneesta välikohtauksesta. 70-vuotias Lein Nguyen -niminen nainen oli ollut tekemässä työvuoroaan Best Stop Food Mart -nimisessä lähikaupassa, kun paikalle oli tullut noin 30-vuotias nainen mustassa lippalakissa. Nainen oli astellut suoraan kaupan kassalle ja vaatinut aseen kanssa rahoja.

Iäkäs myyjä ei ollut niellyt ryöstökehoitusta suosiolla, ja ryöstäjä oli aloittanut rouvan hakkaamisen aseella. KOCO TV:n haastattelema Nguyen ei antautunut, vaan otti käsiinsä ensimmäisen esineen mihin ylettyi. Kyseessä oli kahdeksan oluttölkin pahvinen pakkaus. Myyjä heitti oluet ryöstäjää päin, ja pelästynyt rötöstelijä pakeni ilman saalista ovesta käpälämäkeen. Nguyen selvisi tapauksesta mustelmilla. Poliisi etsii tekijää.