Paris esitteli karvapallonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton vietti alkukesän poissa julkisuuden valokeilasta, mutta on nyt palannut rytinällä. Paris muutti kesäksi asumaan Malibun rannalla sijaitsevaan luksustaloon, josta hän maksaa vuokraa peräti 65.000 dollaria kuukaudessa.

Viime viikolla Paris järjesti ystävilleen tupaantuliaiset, eli näyttävät rantabileet, joista ei julkkiksia puuttunut. Viikonloppuna Paris nähtiin ulkoiluttamassa karvapallojaan Malibun rannalla, ja perijätär oli itse pukeutunut luonnollisesti bikineihin.

Paris Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.