Pormestari krokotiilin kanssa naimisiin – uskotaan tuovan kalaonnea

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla solmitaan päivittäin lukuisia avioliittoja. Kyseinen tapaan liittyvät rituaalit voivat vaihdella paljonkin eri maiden välillä. Nyt maailmalla ihmetyttää Meksikossa järjestetyt perinteiset häät, jossa morsiamen virkaa suoritti valkoiseen mekkoon puettu krokotiili.

YouTube
YouTube

Krokotiilin kanssa meni naimisiin kaupungin pormestari Joel Vasguez Rojas. Eteläisessä Meksikossa sijaitsevan San Pedro Huamelula -kaupungin pormestari meni alueen tapojen mukaisesti naimisiin krokotiilin kanssa. Metro uutisoi, että paikalliset uskovat alueen kalastajien saavan kalaonnea jos kaupungin pormestari ja krokotiili menevät naimisiin.

Erikoista tapaa pidetään kaupungissa kovassa arvossa. Kaksikon häiden kunniaksi järjestettiin näyttävät juhlat, joissa pormestari ja hänen tuore aviopuolisonsa tanssivat muiden häävieraiden keskellä. Krokotiilin kuono oli sidottu juhlien ajaksi kiinni turvallisuussyistä.