Sofia Vergara iski Hollywoodin kuumimman poikamiehen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Upeasta ulkonäöstään tunnettu 41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka on ollut julkisuudessa jo pitkään. Moderni perhe -sarjaa tähdittävä kurvitar erosi äskettäin kihlatustaan liikemies Nick Loebista. Nyt hän on iskenyt uuden miehen rinnalleen.

Sofia Vergara tapasi Hollywoodin kuumimmaksi poikamieheksi äänestetyn näyttelijä Joe Manganiellon Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illallisella muutama kuukausi sitten. Sen jälkeen parin välillä on kipinöinyt hurjasti, ja sydänkäpysten tiedetään viettäneen Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää yhdessä 4. heinäkuuta. He myös juhlivat Sofian syntymäpäiviä viime perjantaina onnellisen näköisinä.

37-vuotias Joe Manganiello on tullut suurelle yleisölle tutuksi True Blood -sarjan upeakroppaisena Alcide-ihmissutena. Hänet on äänestetty muun muassa People-lehden seksikkäimpien miesten listalle vuonna 2010. Lähes kaksimetrinen Manganiello on kotoisin Pittsburghista, mutta asuu tätä nykyä Hollywoodin julkkisten suosimassa Los Angelesissa.

Sofia osti itselleen hiljattain uuden luksusasunnon. 11 miljoonan arvoisessa talossa on 1.100 neliötä sekä seitsemän makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä Victoria ja David Beckhamin Beverly Hillsin kodista. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi.