Huh, Emily yllätti huikeilla bikinikuvilla Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski nousi kertaheitolla julkisuuteen viime vuonna esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Aivan uusi tekijä ei Emily ole alalla, sillä hän sai ensimmäisen mallisopimuksen jo 14-vuotiaana.

Nyt 23-vuotias mallikaunotar nähdään uusissa seksikkäissä ja kesäisissä otoksissa. Emily Ratajkowski julkaisi Instagram-tilillään kaksi otosta, joissa hän poseeraa kameran edessä kukkakuvioisissa bikineissä.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin mukaan tulevaan Entourage-elokuvaan.