Katie Holmes palasi julkisuuteen – seksikkäällä kansikuvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Katie Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi vuonna 2012. Sittemmin Katie on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta keskittyäkseen perhe-elämään ja Suri-tyttären kasvattamiseen.

katieholmes15072014

Nyt Katie Holmes on kuitenkin tehnyt paluun julkisuuteen, ja hänet nähdään Glamour-lehdessä seksikkäissä merkeissä. 35-vuotias näyttelijäkaunotar poseeraa lehden kansikuvassa avonaisessa farkkupaidassa.

Tom Cruisen väitetään etsivän itselleen parhaillaan uutta vaimoa. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen yli viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa. Tuleva uusi vaimo on tainnut löytyä, sillä Cruise on seurustellut jo pitkään 70′s Show ja Orange Is The New Black -sarjoista tutun Laura Preponin kanssa. Cruise halusi deittailla kaunotarta nähtyään tämän Orange Is the New Black -televisiosarjassa.