Lisa Opien malliystävänsä kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien on ollut kuumaa valuuttaa viihdelehtien sivuilla, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Eilen Lisa Opie kuvattiin Miami Beachilla poseeraamassa selfie-kuvissa yhdessä ystävänsä, australialaisen mallikaunotar Kristina Sofian, kanssa. Pitkänhuiskean ystävän lisäksi erityisesti Lisan bikinipeppu kiinnitti huomiota.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.