Realitykaunotar säväytti Italiassa – timmin vartalo huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on muun muassa perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Nyt hän on siitä huolimatta ehtinyt suuntaamaan lomaille.

22-vuotias Mecklenburgh on nyt kuvattu viettämässä rantalomaa Italiassa, jossa hänet kuvattiin kirmaamassa rannalla.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.