Leffakaunotar bikineissä – kuin ilmetty Marilyn Monroe!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Margot Robbie nousi kerralla maailmanmaineeseen Martin Scorsesen ohjaaman The Wolf of Wall Street -elokuvan myötä. Samalla elokuvan pääosaa esittävä Leonardo DiCaprio pokasi australialaisen vaaleaverikön kainaloonsa, ja pari seurusteli kuvausten aikaan.

Nyt Margot Robbie nähdään Instagram-kuvassa, jossa näyttelijätär on muistuttaa hämmentävästi toista valkokankaan kuuluisaa vaaleaverikköä, Marilyn Monroeta. Otoksessa 24-vuotiaan tähden hiukset on kiharrettu, ja hänellä on päällään vintage-henkinen uimapuku.

Gold Coastilta Australiasta kotoisin oleva Margot Elise Robbie nousi kuuluisuuteen saippuasarjasta Neighbours. Neito on sittemmin noussut tähtien A-listalle rooleillaan Oli aikakin ja The Wolf of Wall Street. Kaunottarelle povataan erittäin lupaavaa uraa Hollywoodissa, ja hän kuuluu tämän hetken kuumimpiin julkkisneitoihin. 23-vuotias tähti heilasteli Leonardo DiCaprion kanssa heidän yhteisen elokuvansa kuvauksissa.