Raju välikohtaus Paris Hiltonin kotona – näyttelijä hakattiin vodkapullolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotelliperijätär Paris Hilton on viettänyt alkuvuodesta hieman hiljaiseloa julkisuuden valokeilasta, mutta on nyt palannut rytinällä. Paris muutti kesäksi asumaan Malibun rannalla sijaitsevaan luksustaloon, josta hän maksaa vuokraa peräti 65.000 dollaria kuukaudessa.

Nyt Paris Hiltonin kesäasunto on noussut uutisiin rakennuksessa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Näyttelijä Jeremy Jacksonin kerrotaan joutuneen tyhjällä vodkapullolla suoritetun pahoinpitelyn kohteeksi Jasmine Waltzin toimesta.

TMZ-sivuston mukaan näyttelijä saapui Paris Hiltonin luksusasunnossa järjestettyihin juhliin kutsumattomana. Muut vieraat halusivat miehen poistuvan, jolloin Jeremy suuttui. Miehen kerrotaan puolustelleen läsnäoloaan muun muassa sillä, että hän on tullut tunnetuksi Baywatch-sarjan kautta. Tilanne johti lopulta fyysiseen yhteenottoon, ja viranomaiset hälyytettiin paikalle. Tapaus ei johtanut pidätyksiin tai syytteisiin.

Paris Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.