Danielle Lineker säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Beckhamin vaimo Victoria lienee toistaiseksi Britannian tunnetuin jalkapalloilijan kanssa avioitunut kaunotar. Valtaistuin Britannian näyttävimpänä jalkapallovaimona alkoi kuitenkin vapista, kun entinen futistähti Gary Lineker avioitui näyttävän 35-vuotiaan Danielle Buxin kanssa.

Nykyisin nimellä Danielle Lineker tunnettu futisvaimo vietti aikaa Brasilian Copacabanassa tyttärensä Ellan kanssa. Brittikaunotar päätyi kameroiden eteen nauttiessaan auringosta paikallisella uimarannalla sinisissä bikineissä.

Brittilehdistö nimesi Daniellen taannoin maan viiden kauneimman jalkapallovaimon joukkoon. Mallikaunottaren rintavarustuksen kooksi on ilmoitettu 32DD. Gary Linekerin poika George on isänsä tavoin mieltynyt suuriin rintoihin, sillä hänen on kerrottu tapailevan Big Brother -voittaja Sophie Readea, jonka rintaliivien koko on huikeat 30GG.