Emmy Rossum julkaisi kesäisiä bikinikuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emmy Rossum tunnetaan viihdealalla parhaiten näyttelijättärenä, mutta neidolla on myös lumoavan kaunis ääni. Nainen muistetaan esimerkiksi elokuvista Oopperan kummitus, Poseidon ja Lumoava kirous -elokuvista sekä Hävyttömät-sarjasta.

Nyt Emmy Rossum on päättänyt ilahduttaa fanejaan kuuman kesäisillä bikinikuvilla. Tuoreissa otoksissa näyttelijäkaunotar poseeraa muun muassa ottamassa aurinkoa valkoisissa bikineissä.

Emmanuelle ”Emmy” Rossum on laulanut seitsemänvuotiaasta asti New Yorkin Metropolitan Operassa. Neito ryhtyi myöhemmin näyttelijättäreksi hyvällä menestyksellä. 27-vuotias kaunotar on julkaissut kaksi popalbumia, joiden nimet ovat Inside Out ja Sentimental Journey. Moni ei välttämättä tiedä, että Rossumilla on keliakia, eikä hän siedä ruoassaan gluteenia.