Instagram-käyttäjä toivoi Selena Gomezille syöpää – näin tähti vastasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa Justin Bieberin mielitiettynä, kun heidän on-off -suhteensa on vuoroin jatkunut ja taas päättynyt. Taannoin Selenan epäiltiin ottaneen silikonirinnat, sillä hänen muotonsa kasvoivat lyhyessä ajassa selvästi.

21-vuotias näyttelijä-laulaja sai taannoin vihamielisen kommentin Instagram-tililleen. Nuori nainen kommentoi Selena Gomezin kuvaa toivoen, että tähti ”palaa helvetissä syövän kanssa”. Entinen Disney-tähti päätti kirjoittaa pitkän vastauksen mauttoman kimmentin lähettäneelle, sittemmin Instagram-tilinsä poistaneelle neitokaiselle.

– Sinun jättämäsi syöpää koskeva kommentti oli absurdi. Erittäin mautonta nuorelta naiselta, Selena Gomez aloitti.

– Voit olla pitämättä jostain henkilöstä. Sellaisen asian toivominen, joka saattaa koetella itseäsi tai perheenjäsentäsi, on kuitenkin aiheetonta, kulta, tähti jatkoi viestiään.

Lopuksi Selena Gomez kehotti kommentin kirjoittanutta nuorta naista sivistämään itseään ja olemaan ”upea nainen”. Tähti itse ei siis syyllistynyt alatasoiseen haukkumiseen, vaan kutsui tyttöä viestinsä päätteeksi vielä kauniiksi.

Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita. Selena Gomez perui taannoin maailmankiertueensa yrittääkseen päästä rauhassa takaisin raiteille.