Kardashianien teinimalli tarjoaa esimakua rohkeasta kuvaussessiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisperheeseen kuuluva Kendall Jenner on astellut parrasvaloissa vanhempien sisarustensa vanavedessä. Victoria’s Secretin listoille pääsystä haaveileva tähti suunnittelee jättävänsä Rikkaat Kardashianit -realityohjelman taakseen ja keskittyvänsä uraansa mallina.

18-vuotias tähti poseerasi taannoin valokuvaussessioissa, joiden satoa tullaan näkemään Love-lehden tulevassa numerossa. Kendall Jenner on kuitenkin tarjonnut kuvauksista esimakua Instagram-kuvan muodossa. Otoksessa neitokainen poseeraa mustissa alusvaatteissa, joten muistakin kuvista voi odottaa melko rohkeita.

Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa. Hän seurusteli taannoin kolme kuukautta One Direction – poppari Harry Stylesin kanssa.