Lily Allen katuu menneisyyttään – kieltää lapsiltaan internetin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin Turun Ruissalossa järjestetyn Ruisrockin festivaalilavalla esiintynyt poppari Lily Allen on yhdistänyt äitiyden ja laulajauransa ansioikkaasti. Hänellä on aviomiehensä Sam Cooperin kanssa kaksi tytärtä, kaksivuotias Ethel ja vuoden ikäinen Marnie Rose.

Lily Allen kertoo BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa, että perheen kodissa ei ole internetiä. Tämä siksi, että vanhemmat tahtovat kahden tyttärensä elävän autuaan tietämättöminä nettikirjoituksista ja siitä, mitä heistä ja vanhemmistaan puhutaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Lily Allen tahtoo myös puhdistaa historian törkeät tekonsa kiiltävämmän nettipersoonan taakse, jotta lapset eivät saisi koskaan vihiä tähden riettaasta menneisyydestä.

– Yritän nyt puhua mahdollisimman paljon asiaa. Sitten kun lapseni ovat tarpeeksi vanhoja käyttämään Googlea, ovat menneisyyden haamut netissä sivulla 7.465.000, hän vakuutti.

Lily Allenin Ruisrockin show oil toisin sanoen huomattavasti siivompi versio, mitä naiselta on nähty vaikkapa viisi vuotta sitten. Poptähti Lily Allen tunnetaan suorasukaisena neitokaisena, joka ei turhia kumartele tai haihattele. Äskettäin nainen kertoi pettyneensä 2000-luvun popkulttuuriin, joka on hänen mukaansa täynnä Botox-kyllästettyjä idiootteja. 28-vuotias englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta.