Tässä se on! Paris Hiltonin uusi biisi – hitti vai floppi?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hotelliperijätär Paris Hilton on viettänyt alkuvuodesta hieman hiljaiseloa julkisuuden valokeilasta, mutta on nyt palannut rytinällä. Paris muutti kesäksi asumaan Malibun rannalla sijaitsevaan luksustaloon, josta hän maksaa vuokraa peräti 65.000 dollaria kuukaudessa.

YouTube
YouTube

Nyt Paris on otsikoissa musiikkiuransa myötä. Neitokainen julkaisi vuonna 2006 nimeään kantavan debyytialbumin, jonka jälkeen hänet on voinut bongata DJ-keikoilta. Nyt musikaalinen perijätär on julkaisemassa toista albumiaan.

Levyltä on jo julkaistu yksi kappale ja nyt on toisen sinkun vuoro. Kyseessä on Come Alive -kappale, johon on tehty melko silmiinpistävä video. Musiikkivideolla Paris tanssahtelee haltijattareksi pukeutuneena, silittelee sateenkaaren alla seisovaa yksisarvista ja keinuu kukilla koristellussa keinussa.

Paris Hilton on muusikon uransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.