Sandra Bullockin painajainen – kohtasi murtovarkaan kotonaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sandra Bullock nousi 1990-luvulla kuuluisuuteen näyteltyään lukuisissa menestyselokuvissa. Viime vuosina näyttelijätär on tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin. Rooli Gravity-elokuvassa poiki Bullockille parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden.

49-vuotias näyttelijätär on kuitenkin joutunut tekemisiin kuuluisuuden kääntöpuolen kohdatessaan kesäkuussa kotiinsa murtautuneen vainoajan kasvotusten. Makuuhuoneessaan ollut tähti kuuli talostaan outoja ääniä, ja mennessään sulkemaan huoneensa ovea hän näki tummiin pukeutuneen miehen lähestyvän häntä käytävässä.

TMZ-sivuston mukaan Bullock lukitsi oven ja hälyytti poliisit paikalle. Viranomaiset pidättivät tunkeutujan, Joshua Corbett -nimisen miehen, jonka hallusta löydettiin muistikirja täynnä Sandra Bullockin kuvia ja käsinkirjoitettuja muistiinpanoja. Myöhemmin poliisit löysivät miehen kotoa muun muassa seitsemän erilaista konetuliasetta.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.