Hups, teinityttö lähetti alastonkuvansa vahingossa isälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moderit viestintävälineet voivat auttaa ujoja teinejä ilmaisemaan paremmin itseään, mikäli he eivät uskalla kertoa tunteistaan tai ajatuksistaan kasvotusten. Silti nuorten keskuudessa leviää paljon myös eroottissävyistä materiaalia, kuten alastonkuvia. Osa teineistä on joutunut näiden viestien takia jopa pulaan.

Teinit saattavat lähetellä omakuvia ihastukselleen tai seurustelukumppanilleen. Toisinaan sisältö voi olla kuin suoraan pornosivustolta. Erään brittitytön oli tarkoitus lähettää oma alastonkuvansa Daquan-nimiselle pojalle. Valitettavasti Daddyn, eli isän numero oli pojan numeron vieressä, ja kuten arvata saattoi, meni kuva täysin väärään numeroon.

Tytön isä suuttui neitokaisen tempauksesta ja pommitti tyttöä puheluilla. Koska tilanne ei ollut vielä tarpeeksi nolo, päätti teini myös kertoa tapahtuneesta omatoimistesti Twitter-profiilissaan. Hänen isälleen vahingossa mennyt seksitekstiviestinsä on nyt koko maailman tietoisuudessa. Sitä emme tiedä, saiko Daquan hänelle tarkoitettua kuvaa koskaan nähtäväksi.