Nettikäyttäjät photoshoppasivat menehtyneen lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiselle mikään asia maailmassa ei ole rankempaa kuin oman lapsen menettäminen. Nathen Steffel perheineen menetti oman rakkaan lapsensa jo kuusiviikkoisena sairauden takia. Sophia-tyttären kuoleman jälkeen isä esitti Reddit-sivustolla nettikäyttäjille toiveen, ja tulos oli jotain uskomattoman upeaa.

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit

– Tyttäreni menehtyi äskettäin lastensairaalassa pitkän sairauden jälkeen. Hän oli koko elämänsä sairaalassa, emmekä koskaan saaneet hänestä valokuvaa ilman letkuja. Voisiko joku poistaa letkut tästä kuvasta? Nathen Steffel pyysi toisilta nettikäyttäjiltä.

Koko elämänsä Cincinnatin lastensairaalassa viettänyt tytär ei koskaan ehtinyt saada elinsiirrossa uutta maksaa, sillä pienokainen jaksoi pysyä hengissä vain kuusi viikkoa. Nyt nettikäyttäjien ansiosta perheellä on lapsestaan valokuvia, joissa sairaudesta merkkinä olleet letkut on poistettu.

Reddit
Reddit