Ohhoh, Britney Spears ”otti juoksusafkat” – poistui ravintolasta maksamatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears aloitti viime vuonna kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa. Ennakkosuosiosta huolimatta julkisuuteen on viime aikoina kantautunut vähemmän mairittelevia otsikoita naisesta. Osa faneista pelkää, että suosikkilaulaja keikkuu jälleen jyrkän alamäen harjanteella.

Britney Spears sai taannoin elämänsä kuntoon totaalisen hermoromahduksen jälkeen. Nyt nainen on aloittanut säännöllisen laulu-uran, mutta hänestä kertovat otsikot ovat muuttuneet synkiksi nopealla aikataululla. Ensin kritisoitiin Britneyn laulutaitoja ja sen jälkeen nainen näytti huonoa esimerkkiä faneilleen polttamalla savukkeita kuin korsteeni.

Britney Spears oli äskettäin nauttimassa lounasta poikaystävänsä David Lucadon kanssa Los Angelesin Thousand Oaks -kaupunginosassa sijaitsevassa Cheesecake Factory -ravintolassa.

Syömisen jälkeen pariskunta lähti pois maksamatta. Kun asia nousi tapetille, myönsi Britney unohduksen ja kertoi TMZ-lehdelle tuntevansa olonsa todella hirveäksi vahingon takia. Tilanteessa oli käynyt inhimillinen vahinko, jossa Britney luuli henkivartijansa kuittaavan laskun. Sen sijaan henkivartija luuli, että Britney tai David olisi hoitanut sen.