Melkoinen näky! 50-vuotias supermalli kuin parikymppinen hottis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Body -nimellä tunnettu supermalli Elle Macpherson on vielä viisikymppisenä melkoinen ilmestys. Nainen yritti taannoin käynnistellä näyttelijäuraansa epäonnistuneesti, ja on sittemmin keskittynyt hyväntekeväisyyteen.

50-vuotias mallikaunotar on jälleen jakanut Twitter-tilillään otoksen, joka saa ihmiset raapimaan päätään ihmetellessään mikä on tähden erittäin hyvin säilyneen ulkomuodon salaisuus. Elle MacPherson poseeraa bikineissä laivan kannella kuvassa, jonka perusteella häntä saattaisi luulla parikymppiseksi.

Sydneyssä syntynyt Elle Macpherson on aiemmin ollut naimisissa valokuvaaja Gilles Bensimonin kanssa. Hän oli myös suhteessa pankkiiri Arpad Bussonin kanssa ja sai kaksi lasta miehen kanssa. Tällä hetkellä hän on naimisissa hotelliperijä Jeffrey Sofferin kanssa. Pari meni naimisiin tänä kesänä Fijillä.

Splash
Splash
Splash
Splash