Fatboy Slim tyrmäsi Simon Cowellin DJ-realityn: ”Painu vi**uun!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fatboy Slim, oikealta nimeltään Norman Cook, on yksi elektronisen musiikin merkittävimpiä brittitähtiä, sillä mies on julkaissut valtavasti hittejä sekä tällä että monilla muillakin artistinimillä. Nyt hän on tyrmännyt rajusti Simon Cowellin ehdotuksen.

Cowell suunnittelee parhaillaan uutta X Factor -tyylistä kykyohjelmaa, jossa etsitään uusia DJ-tähtiä. Musiikkikisojen kuningas pyysi uuteen ohjelmaansa mukaan myös Norman Cookia, joka ei kuitenkaan ehdotukseen suostunut. Sen sijaan hän ilmaisi melko selvästi, ettei tarjous kiinnosta. Cook nimittäin kertoi Ranskassa järjestetyssä Electrobeach-tapahtumassa pyytäneensä Cowellia painumaan vi**uun.

Fatboy Slim, eli Norman Cook, on yksi elektronisen musiikin ikonisimmista hahmoista. Hänen superhittinsä The Rockafeller Skank, Praise You, Right Here Right Now ja Weapon of Choice määrittelivät 90-luvulla elektronista musiikkia uudelleen ja nostivat sen listojen huipulle. Läpimurtoalbumi You’ve Come a Long Way, Baby nousi listaykköseksi Britanniassa, Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa. Fatboy Slim tunnetaan hyvin myös rantajuhlien erityisosaajana ja kotikaupunkinsa Brightonin rannalla järjestetystä Big Beach Boutique -konserttien sarjasta.